petak, 27. kolovoza 2010.

88 Ultra shimmer paleta




Dugo sam je "lurkala" po netu, gledala prekrasne lookove s njom izvedene, tražila realne swatcheve...ukratko, bila sam oduševljena samom koncepcijom nečega tako praktičnog.

88 različitih sjenila na jednom mjestu... za nas, ovisnike o kozmetici to je zakon!

Pružila mi se prilika i napokon sam ju kupila. Sjenila su jako pigmentirana, ima ih više i manje sjajnih (shimmerastih) i lagano se blendaju. Svaka preporuka!
Stara sjenila su "arhivirana" u ladicu, a iz 88 palete su rođeni neki novi lookovi. U biti, s njom sam se prvi put upustila u kemijanje i evo što je nastalo..


88 ultra shimmer paleta + Essence Metal Glam smeđi tuš + MF Masterpiece max

                                                                       88 Ultra shimmer paleta + MF Masterpiece max

Kao što možete vidjeti na slikama, boje su jako intenzivne. Jedina loša stvar (za moj novčanik) je činjenica da postoji još hrpa paleta... palete sa 120 sjenila, palete s mat sjenilima, palete s nude sjenilima...

Na nijednom od gornjih lookova nemam puder niti korektor, niti su slike obrađene u FS pa se vide neki sitni nedostaci na koži, pjegice i sl., nemojte mi zamjeriti..


Pozdrav!

Ž.

Broj komentara: 6:

  1. Prekrasne okice i odlična paleta :)))

    Ja imam onu 88 warm paletu ali ju skoro nisam ni koristila, ljeto je i ne da mi se šminkat. Maskara, sjajilo i malo rumenila su mi dosta.

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala na prvom komenataru! :)

    Ja pak više volim "obojati" oči, sjajilo ne koristim (pojedem ga s usnica :D), a rumenilo mi nestane s lica jer ne koristim podlogu...

    OdgovoriIzbriši
  3. Čestitam na blogu! Ja također planiram kupit paletu,ali onda mi ne treba ni jedno drugo sjenilo,a ja volim kupovati pa stalno odgađam paletu.... Sviđaju mi se lookovi,prvi osobito,da li si koristila bazu?
    Krasne mačkice,Flekica mi je posebno slatka

    OdgovoriIzbriši
  4. Prvo, hvala na čestitkama i pohvali moje Fleke. :)

    Da, na svim svojim lookovima imam bazu za sjenilo od Art Decoa. Meni je ta baza savršena, ima sve moje preporuke! ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Meni su prekrasni tvoji lookovi, a što se tiče ps-a nemam ti za što zamjerit - ja prva više volim vidjeti prirodnu realnu sliku od onih popeglanih i nikad ga ne koristim.
    ps : moćna pozadina :love: keep up the good work, pratim te :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Hvala ti! :D
    Lalica mi je okirla pozadine i hvala joj na tome...
    PS..hm, nemam ga, ne znam ga koristit...tako da je vrlo vjerojatno da će moji lookovi ostat ovakvi prirodni i realni neko dulje vrijeme... :D

    OdgovoriIzbriši